INSCRIPCIONS SOCIS

La quota anual d’aquest any l’hem mantingut com els darrers anys a 40€, el que vol dir que ser membre del CEB té un cost mensual d’uns 3€ amb tots els drets de poder disposar del material de muntanya disponible amb modalitat de fiança de préstec, així com de les activitats obertes que organitza el centre.

També hi ha la possibilitat de la quota familiar on només es paguen els 40€ per un dels pares i els fills no paguen res fins els 14 anys.

OPERATIVA PER A FEDERAR-SE

 

  •   Opció A:

Venir a la seu social del CEB, Passeig de l’Esglesia 1, El Petit Casal (El Colmado) Primera Planta, qualsevol divendres de 19h30 a 20h30 i fer l’abonament de l’import de la modalitat de llicència escollida mes la quota anual de soci. (tarifes llicències 2017 veure dos arxius pdf adjunts en aquest mateix correu)

  • Opció B:

 Les tarifes de les assegurances : LLIÇÈNCIES

Cal que identifiqueu la cobertura que desitgeu per aquest any mes la quota de soci i efectueu l’ingrés d’aquest import al compte que tenim a ING Direct. Important, si us plau : en el concepte que us deixaran omplir a l’hora de fer l’ingrés, escriviu el vostre nom de la següent forma (les tres primeres lletres del nom, del cognom i del segon cognom separades per un punt). exemple: si Joan Puig Gonzalez es vol federar a la modalitat “C” majors FEEC no habilitada, ha d’ingressar al conte 135,7 euros i escriure JOA.PUI.GON, i no cal fer res mes.  (els 136.7€ corresponen a 96,7€ llicencia FEEC no habilitada + 40 quota soci).
 
ING Direct
Compte:      1465 0180 71 1900280258
IBAN / BIC:    ES38 1465 0180 7119 0028 0258
Titular:    Club Excursionista de Begues

IMPORTANT

Un ingrés una tarja federativa, les famílies si us plau no ho adjunteu tot en un ingrés doncs serà impossible identificar l’import i la persona. Si voleu us podem confirmar l’ingrés es correcte si ens notifiqueu la transferència al correu electrònic del CEB.
Els menors d’edat, de 0 fins a 13 anys, la quota del CEB és gratuïta i les llicències anuals de la FEEC són molt econòmiques, realment val la pena que els assegureu (10,70€) ja que cobreix qualsevol activitat de muntanya i vivint en un poble de muntanya com és Begues, val la pena. El procediment per tramitar la llicencia és el mateix que hem esmentat anteriorment. Necessitem per a tots els menors el número de la targeta blava del CatSalut.

INSCRIPCIÓ