Rutes de dificultat mitjana

Són rutes a on s’ha de tener un mínim de condició física i preveure portar agua. El recorregut supera els 10 km no éssent mai superior als 20 km.

IMPORTANT:Imprescindible portar mapa.
En cas d’emergència o accident trucar al 112.
Les cròniques que es publiquen aquí són merament descriptives d’una activitat realitzada pels components de cada ruta en les seves sortides a la muntanya. Tant el text , apreciació personal exposada en les cròniques , com els mapes i tracks poden utilitzar-se lliurement , sota l’única responsabilitat del que els faci servir, com a ajuda per a qualsevol que vulgui fer el mateix recorregut o similar, no com una guia d’obligat seguiment, sinó únicament des del punt de vista que ” nosaltres vam passar per allà” i “això és el que vam veure ” . Moltes vegades són camins inexistents o oblidats i barreja de rutes existents o inventades i el que a nosaltres ens és vàlid i per on ens agrada anar , pot ser que no coincideixi amb els gustos d’altres persones.

Circular al massís del Garraf

DISTÀNCIA: 35.09 Km DESNIVELL POSITIU: 1.875m DESNIVELL NEGATIU: 1.875m ALÇADA MAX.: 590m ALÇADA MIN.: 98m RUTA CIRCULAR: Si (la Morella i la Mola) GR-5, GR-92, 92.3 i 92.4   Ruta circular que comença a Begues, a la zona de Can Bartró. Agafem el GR-92.3, pugem a la Mola, i després de fer una estona deDale que hay más …