Rutes de dificultat alta – llarg recorregut

Dissenyades per a excursionistes que busquen fer km i acumular desnivells. Inclouen trams tècnics com triaeleres i zones de difícil accès. Totes les rutes superen els 20 km de longitud.

IMPORTANT: Imprescindible portar mapa de la zona i/o GPS amb el track accessible a la web del Centre Excursionista de Begues, aigua abundant, menjar d’assimilació ràpida (tipus barrretes energètiques o gels), calçat i roba adequats per terrenys de muntanya.
No es recomanen fer aquestes rutes amb persones que no estiguin preparades o tinguin experiència en caminar moltes hores per la muntanya.
En cas d’emergència o accident trucar al 112.
Les cròniques que es publiquen aquí són merament descriptives d’una activitat realitzada pels components de cada ruta en les seves sortides a la muntanya. Tant el text , apreciació personal exposada en les cròniques , com els mapes i tracks poden utilitzar-se lliurement , sota l’única responsabilitat del que els faci servir, com a ajuda per a qualsevol que vulgui fer el mateix recorregut o similar, no com una guia d’obligat seguiment, sinó únicament des del punt de vista que ” nosaltres vam passar per allà” i “això és el que vam veure ” . Moltes vegades són camins inexistents o oblidats i barreja de rutes existents o inventades i el que a nosaltres ens és vàlid i per on ens agrada anar , pot ser que no coincideixi amb els gustos d’altres persones.