Rutes en familia

Ideals per anar en familia. No superen mai els 10 km. Poc desnivell i moltes zones per fer pic-nic que apareixeran senyalades al Track.

IMPORTANT: Imprescindible portar aigua i menjar. Es recomana sempre portar mapa de la zona.
En cas d’accident o emergència truqueu al 112.

No totes les rutes en familia són idonies per a qualsevol edat o condició dels nens. Verificar abans de sortir els perfils de desnivell i kilometratge.
Les cròniques que es publiquen aquí són merament descriptives d’una activitat realitzada pels components de cada ruta en les seves sortides a la muntanya. Tant el text , apreciació personal exposada en les cròniques , com els mapes i tracks poden utilitzar-se lliurement , sota l’única responsabilitat del que els faci servir, com a ajuda per a qualsevol que vulgui fer el mateix recorregut o similar, no com una guia d’obligat seguiment, sinó únicament des del punt de vista que ” nosaltres vam passar per allà” i “això és el que vam veure ”. Moltes vegades són camins inexistents o oblidats i barreja de rutes existents o inventades i el que a nosaltres ens és vàlid i per on ens agrada anar , pot ser que no coincideixi amb els gustos d’altres persones.