INSCRIPCIONS SOCIS

La quota individual anual del Club Excursionista Begues és de 20 € (1,66 € al mes). Inclou la tramitació i l’enviament de la llicència personal de la FEEC escollida, optar al lloguer del diferent material tècnic de muntanya que disposa l’entitat, així com gaudir de descomptes en els diferents cursos de formació i activitats que s’organitzen.

La quota familiar anual és de 45 €, és a dir, per 45 € l’any, tota la família pot ser sòcia del Centre Excursionista de Begues amb els avantatges de la quota individual.


OPERATIVA PER A FEDERAR-SE

Les tarifes de les assegurances de la FEEC 2023 les podeu trobar en el següent enllaç: LLICÈNCIES

Opció A:

Venir a la seu social del CEB, passeig de l’Església número 1, l’edifici conegut com El Colmado o El Petit Casal, qualsevol divendres de 19h30 a 20h30, i fer l’abonament de l’import de la modalitat de llicència escollida més la quota anual de soci.

Opció B:

Heu de triar la cobertura que desitgeu per aquest any més la quota de soci i fer efectiu l’ingrés de l’import al compte corrent que tenim a Caixa Guissona.

Important: en l’apartat “concepte” que us deixaran omplir a l’hora de fer l’ingrés, escriviu el vostre nom de la següent forma (les tres primeres lletres del nom, del cognom i del segon cognom separades per un punt).

Exemple: si Joan Puig González es vol federar a la modalitat “C” com a Majors FEEC No habilitada, ha d‘ingressar al compte del CEB 137,70 € i escriure com a concepte JOA.PUI.GON. No cal fer res més (els 137,70 € corresponen a 117,70 € llicència FEEC No habilitada 2024 + 20 quota soci 2024).

IMPORTANT

Un ingrés per a cada targeta federativa. En el cas de les famílies, no ho adjunteu tot en un sol ingrés, ja que ens serà impossible identificar l’import i la persona. Si voleu us podem confirmar que l’ingrés és correcte si ens notifiqueu la transferència al correu electrònic del CEB.

Pel que fa als menors d’edat, de 0 fins a tretze anys, la quota del CEB és gratuïta. Les llicències anuals de la FEEC en aquesta franja d’edat són molt econòmiques, realment val la pena que els assegureu (14,15 €). Cobreix qualsevol activitat que es faci a la muntanya, amb la tranquil·litat que això comporta. El procediment per tramitar la llicència és el mateix que hem esmentat anteriorment pels adults. Necessitem per a tots els menors d’edat el número de la targeta blava del CatSalut.

Caixa Guissona
Compte:     3140 0001 91 0014062900
IBAN / BIC:   ES02 3140 0001 91 0014062900
Titular:    Club Excursionista de Begues

INSCRIPCIÓ