Rutes en familia

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Ideals per anar en familia. No superen mai els 10 km. Poc desnivell i moltes zones per fer pic-nic que apareixeran senyalades al Track.

IMPORTANT: Imprescindible portar aigua i menjar. Es recomana sempre portar mapa de la zona.
En cas d’accident o emergència truqueu al 112.

No totes les rutes en familia són idonies per a qualsevol edat o condició dels nens. Verificar abans de sortir els perfils de desnivell i kilometratge.
Les cròniques que es publiquen aquí són merament descriptives d’una activitat realitzada pels components de cada ruta en les seves sortides a la muntanya. Tant el text , apreciació personal exposada en les cròniques , com els mapes i tracks poden utilitzar-se lliurement , sota l’única responsabilitat del que els faci servir, com a ajuda per a qualsevol que vulgui fer el mateix recorregut o similar, no com una guia d’obligat seguiment, sinó únicament des del punt de vista que ” nosaltres vam passar per allà” i “això és el que vam veure ”. Moltes vegades són camins inexistents o oblidats i barreja de rutes existents o inventades i el que a nosaltres ens és vàlid i per on ens agrada anar , pot ser que no coincideixi amb els gustos d’altres persones.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”all” items_per_page=”10″ show_filter=”” element_width=”4″ gap=”30″ orderby=”date” order=”DESC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”none” taxonomies=”100″][/vc_column][/vc_row]