CAMINADA de Festa Major 2018

Diumenge 15 de juliol de 2018

Sortida: Centre Cívic “El Roure”

Hora de Sortida: a les 18h

Distància: 12,5Km

 

ITINERARI

La caminada d’aquest any sortirà del Centre Cívic i seguirà moltes de les masies de la banda sud de Begues. Serà una caminada amb poques dificultats  i a l’abast de tothom, malgrat alguna pujadeta…  Del centre Cívic ens adreçarem a Can Rigol i Can Termens i passant prop d’unes barraques restaurades arribarem al Mas Roig. Seguirem l’antic camí de Sitges fins la masia de La Creu i després d’un tram de 200 metres per la pista de la Plana Novella pujarem per un bonic corriol fins a Puig Moltó, seguirem cap a Can Vallès i Can Quiteri fins a La Clota. Des d’allà iniciarem el retorn cap a Begues passant pel Mas Trabal i El Roure. Travessarem la Pista de la Clota i iniciarem un pujada pel mig del bosc que ens portarà fins a les runes de Cal Begues, Cal Viudu i Can Anfruns. Seguint el camí del costat de la carretera i passant pel Pati i Cal Gepis arribarem al Centre Cívic on finalitzarà la Caminada del 2018.


 

Powered by Wikiloc

OBSERVACIONS

  • La inscripció es farà el mateix dia de la caminada al lloc de la sortida a partir de les 5 de la tarda.
  • El recorregut estarà marcat degudament amb cintes de plàstic. Es demana tenir cura dels indrets per on es passa.
  • És recomanable l’ús de calçat adequat i d’un bastó que serà especialment útil per a les baixades.
  • Hi haurà un avituallament líquid al km 6 aproximadament, però es recomana anar proveïts d‛aigua.
  • L‛organització no es fa responsable dels incidents que es puguin produir, però vetllarà, al màxim, pel bon funcionament de la prova.
  • A l’arribada hi haurà avituallament d’aigua i fruita i també es lliurarà un record de la caminada.
  • Cap a 2/4 de 9 del vespre es farà un sorteig de diversos obsequis cedits pels patrocinadors acompanyat d’un petit refrigeri per a recuperar forces.
Telèfons d’emergències: 112,   Policia Local: 936 391 090